Kære klubmedlemmer.

 Der er en rigtig god tilslutning til vores arrangementer, men det kræver at nogen laver banerne til vores træningsløb og åbne stævner. Jeg har vedhæftet et link til en oversigt af de kommende planlagte arrangementer og her kan det ses hvilke der mangler planlæggere.

 De følgende 3 arrangementer er vigtige at finde nogen til, de er også markeret med gul på oversigten. Den 26/11 står vi for SM-Lang i STURSBØL, det er en konkurrence men banerne er meget lig med dem til et træningsløb. Den 3/12 er der løb i PAMHULE med start ved Dyrehaven i forbindelse med klubbens 60 års jubilæum og det planlægges at bruge et 50 år gammelt kort, banelæggeren her vil have meget stor indflydelse på hvad løbet skal være og hvordan det skal udføres. Endeligt er der vores traditionelle Juleløb d. 26/12 ved TØRNING MØLLE. Også her vil banelæggeren have en stor og afgørende indflydelse på løbets indhold og afvikling.

 De sidste løb på listen er de ordinære træningsløb, hvor banelæggeren blot laver banerne efter sine egne evner. Det vigtigste er at der gives mulighed for et træningspas.

 Man skal ikke nødvendigvis stå alene med hele arrangementet og der kan forventes hjælp til afviklingen, men det er vigtigt at nogen tilkendegiver, at de vil stå for arrangementet!

 En printet liste vil være tilgængelig i kiosken ved Divisions-matchen i STENSBÆK d. 18/09 hvor man eventuelt kan skrive sig på, jeg selv vil ikke være til stede da jeg skal på arbejde. Man kan også sende mig en mail med et tilsagn.

 PÅ forhånd tak, Hilsen SørenB 

https://okhtf.dk/wp-content/uploads/2022/09/Banelaeggere-01.-oktober-til-28.-februar-2023.pdf