Her er så det seneste angående klubbens overnatning ved Påskeløbet på Motel Viborg

Værelserne vil være klar efter kl. 14:00, men forvent ikke at der er personale tilstede, husk det er helligdag. Når i ankommer til motellet vil Kort/nøgle til værelset være i døren og der kan flyttes ind.

Da værelserne er booket samlet, er der ingen individuelle navne på værelserne, bortset fra 4 sengs familie værelset, derfor er der frit valg indtil alle værelser er besat.

Mona og Keld Rasmussen har selv booket deres værelse og er derfor ikke med i denne fordeling, men være i selvstændig kontakt med udlejer.

Alle andre har mig som kontakt, derfor bedes i henvende jer til mig på stævnepladsen torsdag for de seneste bulletiner.

 

Morgenmad vil kunne indtages samlet fra kl. 07:00 i fællesrummet fredag og lørdag, dette er 1 time tidligere end motellets normale Weekend/helligdags tid.

På deres hjemmeside er nævnt. at morgenmad serveres individuelt på værelserne, men jeg har aftalt anderledes for fællesskabets skyld.

Det er muligt at få en “To-Go” morgenmadspakke, men da motellet er beliggende mindre end 15 minutters kørsel fra stævne-parkering både på 2. og 3. dag, vil transporttiden til parkering, stævneplads og start, ikke kommer over cirka 1 time og 20 minutter, selv på 3. dag (2800 m fra P til start).

Jeg har vurderet, at man godt kan nå morgenmad før afgang til jagtstart lørdag, men vil man have To-Go muligheden, skal det bestilles tidligere, før ankomsten til motellet og den vil blive tilberedt dagen før.  

Jeg vil mødes med personalet når jeg ankommer til motellet og vil aftale nærmere angående brug af fællesfaciliteter, er man interesseret eller vil gerne spørge til noget er det velkomment. De er der muligvis før jeg kommer.

Værelserne er betalt på forhånd af klubben og betaling skal derfor ske til klubben, se tidligere udgivet nyhed.

Og der er stadigvæk mulighed for at booke et 2 sengs værelse, da der har været afbud.

Hvis man vil vide lidt mere om motellet, så følg linket “Velkommen”. Hilsen SørenB

Velkommen