Vores sport er stadigvæk, som vi alle ved, indskrænket pga. COVID-19. Men vi har nu sammen med OK-SYD lavet en plan med træningsløb i marts og april, den normale halvårlige planlægning blev aflyst pga. restriktioner i forsamlinger.

Vedhæftet denne nyhed er en oversigt over de løb OK-HTF skal lave, men der skal jo også bruges banelæggere, for øjeblikket mangler der 4. Disse er jo essentielle for at vi kan få trænet. Derfor send en mail til Søren Bertelsen såfremt i har lyst til at planlægge et træningsløb.

I marts er det planlagt at videreføre de populære “Corona-løb” som nu, posterne ude lørdag og søndag, der er søgt om skovtilladelse disse dage. I april er restriktionerne forhåbentligt lempet og vi kan muligvis indføre de normale onsdag træningsløb igen, hvis ikke bliver disse også “Corona-løb”.

I 2020 talte bestyrelsen om, at lave et kursus i banelægning i CONDES, et super program til at planlægge i på PC-en, som klubben har gode instruktører i, men desværre kom 2. bølge af COVID-19 i vejen. Men mon ikke vi kan arrangere et kursus engang i 2021.

Banelæggere marts og april 2021