Elektronisk tidstagning.

Der er ved sidste bestyrelsesmøde besluttet, at vi begynder med EMIT-tidstagning fra maj måned, første gang d. 5/5 i Jels. Bemærk at startstedet den dag er flyttet fra Voldstedet, til P-plads på Sølvagervej på vestsiden af Jels Midtsø.

Tidstagningen vil ske efter “Gør det selv” metoden, der vil være aflæsningsenhed, hvor man selv nulstiller/starter EMIT-brikken og ved mål selv aflæser brikken og printer tids-strimmel ud. Dette sker selvfølgeligt med af-sprittede brikker og hænder!!

Banelæggerne til de næste løb skal sikre sig, at post-enhederne er blevet afsprittet/vasket før udsættelse og overdragelse.

Det er selvfølgelig muligt at undlade at bruge dette tilbud, hvis man ikke ønsker det. Og posterne vil stå ude også noget af torsdag d. 6/5, her det kun muligt at lave tidstagning med eget ur/telefon/GPS-ting.

Det forventes at banerne også vil ligge på O-track.

  Banelæggere.

Der mangler stadigvæk nogle banelæggere til træningsløb, næste ledige løb er Tørning Mølle d.19/5. Træningen d. 16/6 i Stursbøl bliver muligvis flyttet, da der har været omfattende arbejde i skoven. Mere om dette senere.

Husk på, at uden banelæggere, ingen træningsløb!!