En dag sad jeg og surfede på “FindvejI”, for at se om der var noget interessant der og faldt over,

at “Danske Spejderkorps Sydslesvig” og “Sydslesvigsk Dansk Ungdom” havde et kort ved

spejdergården i Tydal (nærved Tarp). Jeg nævnte overfor Hanne, “At det skal vi prøve en dag”

Store Bededag skulle vi så på “Indkøbs Bonanza” syd for grænsen og straks så jeg en chance for, at vi prøvede dette kort og downloade det, samt betale for det. Der er kun en 2,8 km mellemsvær bane, men dette er også fint, da området ikke er stort og kortet 1:4.000.

  Turen derned gik fint og Spejdergården blev nemt fundet, samt der var fin mulighed for parkering.

Området må nærmest betegnes som parklignende med en del hytter og andre spejderting, der er også lidt mark, eng og skov. Og der er ingen brombær eller andet snask til at ødelægge fornøjelsen, rigtig fint!

Da både Hanne og jeg var klædt på til shopping, bort set fra støvler og ikke til ekstremsport, tog vi træningen som en rask spadseretur, og vi kunne godt krydse igennem terrænet uden at blive våde/beskidte.

Det var en god oplevelse, denne træningstur i det Tyske. Vi mødte også andre på turen, dog var vi de eneste med et O-kort. Vi hilste på en dame med sin hund, 2 elektrikere på arbejde og en dame som fotograferede. Der var også nogle køer, men de havde travlt med at spise deres frokost og 3 hundeejere holdt møde ved en P-plads.

  Så kære klubkammerater, nu ved i, at hvis der skal købes slik, dåseøl og billig vin syd for grænsen, er der også mulighed for at gøre noget fornuftigt, nemlig prøve FindvejI-muligheden ved Tydal.