Marts måned har endnu ikke budt på forårsvejr og mange af klubbens medlemmer var taget til løb i Nordjylland. Alligevel mødte 43 løbere op til OKHTF’s træningsløb i Stensbæk lørdag den 16. marts. Det var dejligt også at se løbere fra vores naboklubber. Alle glædede sig over Bendt Bossens velplanlagte baner, der sendte løberne ud i store og små cirkler, så alle fik et indtryk af stor aktivitet i skoven.

Her er en lille fortælling om min tur i skoven.

Løbeformen har været i vinterhi, men som andre år, så dukker lysten til udendørs fysisk aktivitet op, når dagene bliver lysere. Så selv om vejrudsigten var lidt våd, var jeg fast besluttet på at tage til træningsløb. Jeg blev mødt af flere, der sagde “længe siden” og “godt at se dig igen”. Dejligt at blive mødt på den måde!

Jeg valgte bane 3, tjekkede min brik ind og blev sendt afsted med et “god tur”. Med min rustne form in mente tog jeg det sikre vejvalg til første post, men ramte alligevel langt forbi og brugte 10 minutter på at løbe op og ned af den meget stejle skrænt, der var ved post 1. Til sidst kom en flok rutinerede løbere, så fandt jeg posten. Næste post var tæt på og flere andre skulle samme vej. Jeg løb nord om det våde område og godt op ad en stejl skrænt da Jønne forsigtigt sagde “du skal blive nede Christian”. Vi fandt posten længere fremme og længere nede… Godt med lidt råd fra en rutineret løber. De to første poster havde taget al for lang tid, men heldigvis blev begge poster genbrugt på ruten. Anden gang var de lettere at finde. Ved post 3 mødte jeg Ove, og vi fulgtes lidt og tog så forskellige ruter. Vi mødtes dog ved en senere post, og det mønster gentog sig en del gange. Når Ove var forrest, benyttede jeg alle de muligheder jeg så til et alternativt vejvalg, og når jeg var forrest opdagede jeg tit, at Ove havde taget et andet vejvalg end mig. Efter post 11 så jeg ikke mere til Ove, og i stedet mærkede jeg den dårlige form indhente mig. Jeg tænkte på, om der var et hul eller en lavning på kortet som Bendt IKKE havde placeret en post i… Da jeg gav mig selv lov til at gå lidt til sidst, kunne jeg gå og nyde den dejligt varierede skov. Tilbage ved post 2, som også var min næstsidste post fangede jeg lige en ung hurtigløber fra Esbjerg på et foto. I mål fik jeg et par venlige kommentarer fra Ove, der var ved at klæde om. Jeg ved ikke om kage fra “biksen” var klogt for genopbygningen af formen, men den smagte fortræffeligt. Jeg regner med at løbe igen i næste uge på “hjemmebanen” i Vojens.

Med venlig hilsen Christian Schrøder

PS. Hvis du også har en lille fortælling eller et godt billede fra et træningsløb, så send det gerne på mail til webmaster@okhtf.dk Den mailadresse tjekker Ulla og jeg jævnligt, og vi vil gerne hjælpe med at lægge det på hjemmesiden som en nyhed. På sigt vil flere få adgang til at lægge nyheder mv. op på hjemmesiden, men først skal vi lige blive fortrolige med det selv.