Et nyt år,2022, nærmer sig og vi har i samarbejde med OK-SYD lavet en terminsliste for det første halvår. Men der skal bruges banelæggere til at arrangere træningsløb, oversigten over de træningsløb der skal bruges banelæggere til kan tilgås ved at følge linket nederst i denne nyhed. Markere linket nederst og kopierer ind i jeres browser.

Det er vigtigt at der findes banelæggere til disse løb, da de ellers må aflyses, hvilket efterhånden sker at for tit. Det er stadigvæk bestyrelsens plan, at lave kurser i banelægning og CONDES for medlemmerne, men COVID-19 har i snart 2 år sat en hindring op for at planlægge dette pga. især reglerne om forsamlinger.

Disse træningsløb behøver ikke være et fint og stort strømlinet arrangement, der behøves faktisk kun en 2,5 til 3,0 km let bane til begyndere, en godt 4,5 km mellemsvær bane til de lidt øvede og en 5,0 til 6,0 km svær bane, løbere der ønsker en kortere bane kan blot springe nogle poster over. Det vigtigste er at der laves et træningsløb. Sidste afsnit er min egen personlige mening.

  Med håb om mange tilkendegivelser fra banelæggere, venlig hilsen SørenB

https://okhtf.dk/wp-content/uploads/2021/12/Banelaeggere-01.-Jan-til-30.-Juli-2022.pdf