Nu har vi gennemført et vellykket Påske arrangement på Rømø og nu skal vi have lagt en plan for banelæggere til de næste træningsløb i maj og juni. På grund af COVID-19 har der ikke været det normale møde med OK-SYD for koordinering af vores træning og SM-arrangement, men kun lidt skriveri via e-mail.

Men vi skal bruge nogen banelæggere til OK-HTF træningsløb, dem der er interesseret skriver eller ringer blot til Søren Bertelsen om den ønskede skov, en oversigt er vedhæftet, klik på linket nedenfor.

Som udgangspunkt forsætter vi med “Corona-poster” og løberene printer selv kort hjemmefra, der er planer om at begynde de traditionelle træningsløb med EMIT-poster, men hvornår, det afhænger af COVID-19 situationen og vil blive offentliggjort når den tid kommer.

Posterne skal være tilgængelige onsdag fra 18:00 til 20:00, men der vil søges skovtilladelse fra onsdag 08:00 til torsdag 20:00, i denne periode skal posterne også opsættes og inddrages! Hvis en banelægger ikke kan begge dage, kan en fra klubben sikkert godt hjælpe med inddragelsen af poster.

Corona-posterne har numrene 31 til 80 og der er 40 fiberstænger og dette, samt et par vejviser skærme der skal bruges indtil videre. EMIT-posterne har numrene 100 til 140, men disse og miniskærme skal først tages i brug når vi har en afklaring for COVID-19.

 Husk på, ingen træningsløb uden banelæggere!

Banelæggere maj og juni 2021